Korpa
Ukupno: 0 rsd

Polisa privatnosti


AUTO DOM D.O.O svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

AUTO DOM D.O.O se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti.


Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.autopatosnice24.rs je kontrolisana od strane AUTO DOM D.O.O kompanije registrovane u Srbiji, sa sedištem u Beogradu, Smederevski put 20i.
Koje informacije sakupljamo kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa www.autopatosnice24.rs sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. koje ste stranice posećivali i sl..

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane AUTO DOM D.O.O. :
Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi kod nas (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o proizvodima.
Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.autopatosnice.rs sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

Email komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posetili preko klika na newsletter iz vašeg email-a. Ukoliko više ne želite da primate newsletter uvek se možete odjaviti slanjem email-a na kontakt.

Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i isporuku narudžbi
2. Pružanje podrške kupcu
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Administracija nagradnih igara
5. Vođenje vaše istorije kupovine

Prilikom kreiranja naloga na www.autopatosnice24.rs ili kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

Vaša bezbednost je garantovana jer AUTO DOM D.O.O koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili kupovini kod nas.

Pored ovlašćenih zaposlenih u AUTO DOM d.o.o. vaše podatke možemo proslediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bi bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za AUTO DOM d.o.o. Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu dole iz footera, ili putem telefona 011 / 341-20-49 ili email-om prodaja@patosnica24.rs i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.

PODRŠKA I REKLAMACIJE:
Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u prodavnici “autopatosnice24.rs” možete rešiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na prodaja@autopatosnice24.rs
• Poštom na AUTO DOM D.O.O., Smederevski put 20 i, 11050 Beograd, Srbija
• Telefonom na 011 / 341-20-49

Za sve informacije kontaktirajte nas

01134120490641244719prodaja@autopatosnice24.rsSmederevski put 20 I, 11050 Beograd