Korpa
Ukupno: 0 rsd

Način plaćanja i dostave


 


USLOVI DOSTAVE I ISPORUKE

Dostava proizvoda moguća je isključivo za teritoriju Republike Srbije.

Za sve proizvode koji su dostupni i raspoloživi krajnji rok isporuke je 5 radnih dana.

Ukoliko iz bilo kog razloga Kupac nije bio dostupan putem kontakt podataka koje je dao Prodavcu, Prodavac nije odgovoran za isporuke posle navedenog roka niti za povećane troškove isporuke.


Ukoliko dostavljač ne zatekne Kupca na adresi dostave koju je Kupac naveo, dostavljač će Kupcu ostaviti obaveštenje sa naznačenim brojem telefona tako da Kupac može sa dostavljačem dogovoriti novo vreme dostave. Ukoliko dostavljač ni nakon ponovnog dolaska na adresu Kupca ne izvrši dostavu ponovo će ostaviti obaveštenje i pošiljka ostaje na depou dostavljača 1 dan od dana drugog pisanog obaveštenja. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u navedenom roku, pošiljka će biti vraćena Prodavcu.

U slučaju da je pošiljka vidno oštećena u transportu, Kupac takvu pošiljku neće preuzeti već će bez odlaganja obavestiti Prodavca kako bi on u što kraćem roku proverio stanje pošiljke i po potrebi, ukoliko ustanovi oštećenja, poslao novu Kupcu.

Po prijemu robe Kupac je dužan da proveri ispravnost porudžbine na način da primljenu pošiljku i primljeni račun uporedi sa porudžbinom pa ukoliko pošiljka ne odgovara porudžbini ili računu, bez odlaganja obavesti Prodavca.

Račun se Kupcu dostavlja uz dostavu proizvoda.


NAČINI PLAĆANJA

Kupci mogu proizvode plaćati na ispod opisane načine, s tim da se izbor načina plaćanja vrši na internet stranici.


1. PLAĆANJE PUTEM POUZEĆA

Plaćanje pouzećem se vrši prilikom preuzimanja pošiljke isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom isporuke. U slučaju da Kupac ne može primiti pošiljku u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaveštenje o prispeću pošiljke.

2. PLAĆANJE PO PREDRAČUNU – ILI PUTEM OPŠTE UPLATNICE

Ukoliko Kupac odabere plaćanje putem predračuna ili putem opšte uplatnice, AUTO DOM DOO, prilikom potvrde porudžbine, na e-mail Kupca šalje predračun sa svim potrebnim podacima za plaćanje. Dostava proizvoda zavisi od datuma kada je izvršeno plaćanje po predračunu.

Potvrdu o uplati je potrebno poslati na e-mail adresu.rs Dostava proizvoda zavisi od datuma kada je potvrda o uplati primljena na naznačenu e-mail adresu. Nakon primljene potvrde o uplati, kupljeni proizvodi će biti dostavljeni na adresu koja je u porudžbini određena kao adresa za dostavu.
IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja će biti izvršena u dinarima.

 

Za sve informacije kontaktirajte nas

01134120490641244719prodaja@autopatosnice24.rsSmederevski put 20 I, 11050 Beograd