Korpa
Ukupno: 0 rsd

Krovni nosači VOLKSWAGEN TIGUAN 2007-2015

CENA: 13.500 rsd 15.300 12%
Na lageru Šifra: MC01001-8290 Kod: 201

Kategorija: Krovni nosači

Tip: Krovni nosači

Marka: VOLKSWAGEN

Model: TIGUAN

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

0641244719

Krovni nosači za VOLKSWAGEN TIGUAN su idealni za one koji žele da prošire kapacitet za teret u svom vozilu. Ovi krovni nosači su izrađeni od aluminijuma i pružaju stabilnost i sigurnost za transportovanje tereta na krovu vašeg vozila. Nosivost krovnih nosača za VOLKSWAGEN TIGUAN iznosi 75 kg, što znači da možete transportovati teže terete bez ikakvih problema.

Krovni nosači za VOLKSWAGEN TIGUAN imaju oblik avionskog krila, što značajno smanjuje potrošnju goriva i buku u kabini tokom vožnje. Ovi krovni nosači poseduju standardni T profil za kačenje dodatne opreme kao što su krovnih kofera, nosača skija, bicikala i drugih predmeta. Takođe dolaze sa četiri plastične sape od ABS plastike koje se lako pričvršćuju za krov vozila i sprečavaju da se teret klizi ili pomeri tokom vožnje.

Krovni nosači za VOLKSWAGEN TIGUAN imaju gume za T profil koji sprečavaju da se teret pomeri u vožnji. Takođe dolaze u setu sa bravicama i dva ključa, što garantuje da će vaš teret biti bezbedan i zaštićen. Ovi krovni nosači imaju inovativan dizajn koji se ne narušava gabaritima vašeg vozila, i daju mu estetski lep izgled.

Ako posedujete za VOLKSWAGEN TIGUAN i želite krovne nosače, preporučujemo Turtle air krovne nosače. Prilagođeni su vašem modelu vozila, laki za instalaciju i održavanje, i garantuju bezbednost i sigurnost vašeg tereta na krovu vozila.

Krovni nosači za standardne uzdužne šine odvojene od krova.Krovni nosači VOLKSWAGEN TIGUAN 2007-2015

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Za sve informacije kontaktirajte nas

01134120490641244719prodaja@autopatosnice24.rsSmederevski put 20 I, 11050 Beograd