Korpa
Ukupno: 0 rsd

Krovni nosači RENAULT CAPTUR 2013-2019

CENA: 13.500 rsd 15.300 12%
Na lageru Šifra: MC01001-9092 Kod: 197

Kategorija: Krovni nosači

Tip: Krovni nosači

Marka: RENAULT

Model: CAPTUR

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

0641244719

Krovni nosači za RENAULT CAPTUR su idealni za one koji žele da prošire kapacitet za teret u svom vozilu. Ovi krovni nosači su izrađeni od aluminijuma i pružaju stabilnost i sigurnost za transportovanje tereta na krovu vašeg vozila. Nosivost krovnih nosača za RENAULT CAPTUR iznosi 75 kg, što znači da možete transportovati teže terete bez ikakvih problema.

Krovni nosači za RENAULT CAPTUR imaju oblik avionskog krila, što značajno smanjuje potrošnju goriva i buku u kabini tokom vožnje. Ovi krovni nosači poseduju standardni T profil za kačenje dodatne opreme kao što su krovnih kofera, nosača skija, bicikala i drugih predmeta. Takođe dolaze sa četiri plastične sape od ABS plastike koje se lako pričvršćuju za krov vozila i sprečavaju da se teret klizi ili pomeri tokom vožnje.

Krovni nosači za RENAULT CAPTUR imaju gume za T profil koji sprečavaju da se teret pomeri u vožnji. Takođe dolaze u setu sa bravicama i dva ključa, što garantuje da će vaš teret biti bezbedan i zaštićen. Ovi krovni nosači imaju inovativan dizajn koji se ne narušava gabaritima vašeg vozila, i daju mu estetski lep izgled.

Ako posedujete za RENAULT CAPTUR i želite krovne nosače, preporučujemo Turtle air krovne nosače. Prilagođeni su vašem modelu vozila, laki za instalaciju i održavanje, i garantuju bezbednost i sigurnost vašeg tereta na krovu vozila.

Krovni nosači za standardne uzdužne šine odvojene od krova.Krovni nosači RENAULT CAPTUR 2013-2019

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Za sve informacije kontaktirajte nas

01134120490641244719prodaja@autopatosnice24.rsSmederevski put 20 I, 11050 Beograd