Korpa
Ukupno: 0 rsd

Krovni nosači JEEP GRAND CHEROKEE 2011+

CENA: 14.600 rsd
Na lageru Šifra: MC02002-9498 Kod: 204

Kategorija: Krovni nosači

Tip: Krovni nosači

Marka: JEEP

Model: GRAND CHEROKEE

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

0641244719

Krovni nosači za JEEP GRAND CHEROKEE su idealni za one koji žele da prošire kapacitet za teret u svom vozilu. Ovi krovni nosači su izrađeni od aluminijuma i pružaju stabilnost i sigurnost za transportovanje tereta na krovu vašeg vozila. Nosivost krovnih nosača za za JEEP GRAND CHEROKEE iznosi 75 kg, što znači da možete transportovati teže terete bez ikakvih problema.

Krovni nosači za JEEP GRAND CHEROKEE imaju oblik avionskog krila, što značajno smanjuje potrošnju goriva i buku u kabini tokom vožnje. Ovi krovni nosači poseduju standardni T profil za kačenje dodatne opreme kao što su krovnih kofera, nosača skija, bicikala i drugih predmeta. Takođe dolaze sa četiri plastične sape od ABS plastike koje se lako pričvršćuju za krov vozila i sprečavaju da se teret klizi ili pomeri tokom vožnje.

Krovni nosači za JEEP GRAND CHEROKEE imaju gume za T profil koji sprečavaju da se teret pomeri u vožnji. Takođe dolaze u setu sa bravicama i dva ključa, što garantuje da će vaš teret biti bezbedan i zaštićen. Ovi krovni nosači imaju inovativan dizajn koji se ne narušava gabaritima vašeg vozila, i daju mu estetski lep izgled.

Ako posedujete za JEEP GRAND CHEROKEE i želite krovne nosače, preporučujemo Turtle air krovne nosače. Prilagođeni su vašem modelu vozila, laki za instalaciju i održavanje, i garantuju bezbednost i sigurnost vašeg tereta na krovu vozila.

Krovni nosači za niskoprofilne uzdužne šine spojene sa krovom.Krovni nosači JEEP GRAND CHEROKEE 2011+

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Za sve informacije kontaktirajte nas

01134120490641244719prodaja@autopatosnice24.rsSmederevski put 20 I, 11050 Beograd