Korpa
Ukupno: 0 rsd

4.5D auto patosnice TOYOTA Corolla Sedan 2019+

CENA: 5.400 rsd
Na lageru Šifra: TY-CRL019 Kod: 940

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 4.5D gumene auto patosnice

Marka: TOYOTA

Model: COROLLA

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

0641244719

4.5D gumene auto patosnice za TOYOTA Corolla Sedan su izrađene od najnovije generacije materjala "TPE" (termo guma), koju koriste svi vodeći proizvođači automobila.

Materijal od kojeg su izrađene auto patosnice za TOYOTA Corolla Sedan zdrastveno je bezbedan i zadovoljava sve ekološke standarde što potvrđuje njegovo korisćenje u medicini. Materijal je apsolutno bez mirisa. Na gumene auto patosnice za TOYOTA Corolla Sedan od ovog materijla ne utiču temperaturne promene od -50°C do +80°C, tako da ne dolazi do njihovog širenja, savijanja i pucanja.

Auto patosnice 4.5D za TOYOTA Corolla Sedan se proizvode tehnikom ubrizgavanja termo guma, umesto presovanja koji koristi ostali proizvodjači. Time se obezbeđuje njihova postojanost i duži vek trajanja. Načinom izrade i svojom strukturom ove auto patosnice za TOYOTA Corolla Sedan idealno naležu na pod vozila, čime se sprečava prodor prljavštine ispod prostirke. Gumene 4.5D auto patosnice za TOYOTA Corolla Sedan idelno se uklapaju u enterijer vozila što je omogućeno trodimenzialnom lasersko-vođenim naćinom sečenja. Deo auto patosnice za TOYOTA Corolla Sedan koje se proteže ispod pedala nije lepljen kao kod ostalih proizvođača, već se ubrizgava u jednom komadu kao i kod OEM patosnica.

4.5D auto patosnice za TOYOTA Corolla Sedan imaju jedinstven sistem kačenja koji omogućuje lako monitanje ili uklanjanje. Uz svaki set auto patosnica dobija se komplet fiksatora za njihovo pričrvšćivanje za pod vozila, ukoliko ih vozilo fabrički ne poseduje.

Na poleđini 4.5D patosnica za TOYOTA Corolla Sedan postoje "šiljci", koji sprečavaju njihovo klizanje po podu vozila čime se sprečava rizik od nesreće. Područje gde naleže peta vozača je 30% je deblja od ostalog dela patosnica čime se produžuje njihov vek. Prednja i zadnja povrsina 4.5D gumenih auto patosnica za TOYOTA Corolla Sedan su peskirane čime se dobija moderan i elegantan izgled proizvoda.

Tezina ovih auto patosnica od 3.5 do 4.0kg je u skladu sa modernim tendecijama u auto industriji, gde se ide ka lakšim ali izdrzljivijim proizvodima.Tip: 4.5D auto patosnice TOYOTA Corolla Sedan 2019+

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Za sve informacije kontaktirajte nas

01134120490641244719prodaja@autopatosnice24.rsSmederevski put 20 I, 11050 Beograd