Korpa
Ukupno: 0 rsd

4.5D auto patosnice RENAULT Kadjar 2015+

CENA: 6.400 rsd
Na lageru Šifra: RN-KJR015 Kod: 372

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 4.5D gumene auto patosnice

Marka: RENAULT

Model: KADJAR

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

0641244719

4.5D gumene auto patosnice za RENAULT KADJAR su izrađene od najnovije generacije materjala "TPE" (termo guma), koju koriste svi vodeći proizvođači automobila.

Materija od kojeg su izrađene auto patosnice za RENAULT KADJAR zdrastveno je bezbedan i zadovoljava sve ekološke standarde što potvrđuje njegovo korisćenje u medicini. Materijal je apsolutno bez mirisa. Na gumene auto patosnice za RENAULT KADJAR od ovog materijla ne utiču temperaturne promene od -50°C do +80°C, tako da ne dolazi do njihovog širenja, savijanja i pucanja.

Auto patosnice 4.5D za RENAULT KADJAR se proizvode tehnikom ubrizgavanja termo guma, umesto presovanja koji koristi ostali proizvodjači. Time se obezbeđuje njihova postojanost i duži vek trajanja. Načinom izrade i svojom strukturom ove auto patosnice za RENAULT KADJAR idealno naležu na pod vozila, čime se sprečava prodor prljavštine ispod prostirke. Gumene 4.5D auto patosnice za RENAULT KADJAR idelno se uklapaju u enterijer vozila što je omogućeno trodimenzialnom lasersko-vođenim naćinom sečenja. Deo auto patoanice za RENAULT KADJAR koje se proteže ispod pedala nije lepljen kao kod ostalih proizvođača, već se ubrizgava u jednom komadu kao i kod OEM patosnica.

4.5D auto patosnice za RENAULT KADJAR imaju jedinstven sistem kačenja koji omogućuje lako monitanje ili uklanjanje. Uz svaki set auto patosnica dobija se komplet fiksatora za njihovo pričrvšćivanje za pod vozila, ukoliko ih vozilo fabrički ne poseduje.

Na poleđini 4.5D patosnica za RENAULT KADJAR postoje "šiljci", koji sptečavaju njihovo klizanje po podu vozila čime se sprečava rizik od nesreće. Područje gde naleze peta vozača je 30% je deblja od ostalog dela patosnica čime se produžuje njihov vek. Prednja i zadnja povrsina 4.5D gumenih auto patosnica za RENAULT KADJAR su peskirane čime se dobija moderan i elegantan izgled proizvoda.

Tezina ovih auto patosnica od 3.5 do 4.0kg je u skladu sa modernim tendecijama u auto industriji, gde se ide ka lakšim ali izdrzljivijim proizvodima.Tip: 4.5D auto patosnice RENAULT Kadjar 2015+

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Za sve informacije kontaktirajte nas

01134120490641244719prodaja@autopatosnice24.rsSmederevski put 20 I, 11050 Beograd