Korpa
Ukupno: 0 rsd

4.5D auto patosnice OPEL Insignia 2017+

CENA: 4.800 rsd
Na lageru Šifra: OP-INS017 Kod: 365

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 4.5D gumene auto patosnice

Marka: OPEL

Model: Insignia

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

4.5D gumene auto patosnice za OPEL Insignia su izrađene od najnovije generacije materjala "TPE" (termo guma), koju koriste svi vodeći proizvođači automobila.

Materija od kojeg su izrađene auto patosnice za OPEL Insignia zdrastveno je bezbedan i zadovoljava sve ekološke standarde što potvrđuje njegovo korisćenje u medicini. Materijal je apsolutno bez mirisa. Na gumene auto patosnice za OPEL Insignia od ovog materijla ne utiču temperaturne promene od -50°C do +80°C, tako da ne dolazi do njihovog širenja, savijanja i pucanja.

Auto patosnice 4.5D za OPEL Insignia se proizvode tehnikom ubrizgavanja termo guma, umesto presovanja koji koristi ostali proizvodjači. Time se obezbeđuje njihova postojanost i duži vek trajanja. Načinom izrade i svojom strukturom ove auto patosnice za OPEL Insignia idealno naležu na pod vozila, čime se sprečava prodor prljavštine ispod prostirke. Gumene 4.5D auto patosnice za OPEL Insignia idelno se uklapaju u enterijer vozila što je omogućeno trodimenzialnom lasersko-vođenim naćinom sečenja. Deo auto patoanice za OPEL Insignia koje se proteže ispod pedala nije lepljen kao kod ostalih proizvođača, već se ubrizgava u jednom komadu kao i kod OEM patosnica.

4.5D auto patosnice za OPEL Insignia imaju jedinstven sistem kačenja koji omogućuje lako monitanje ili uklanjanje. Uz svaki set auto patosnica dobija se komplet fiksatora za njihovo pričrvšćivanje za pod vozila, ukoliko ih vozilo fabrički ne poseduje.

Na poleđini 4.5D patosnica za OPEL Insignia postoje "šiljci", koji sptečavaju njihovo klizanje po podu vozila čime se sprečava rizik od nesreće. Područje gde naleze peta vozača je 30% je deblja od ostalog dela patosnica čime se produžuje njihov vek. Prednja i zadnja povrsina 4.5D gumenih auto patosnica za OPEL Insignia su peskirane čime se dobija moderan i elegantan izgled proizvoda.

Tezina ovih auto patosnica od 3.5 do 4.0kg je u skladu sa modernim tendecijama u auto industriji, gde se ide ka lakšim ali izdrzljivijim proizvodima.

Tip: 4.5D auto patosnice OPEL Insignia 2017+

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.