Korpa
Ukupno: 0 rsd

4.5D auto patosnice CUPRA FORMENTOR 2021+

CENA: 5.400 rsd
Na lageru Šifra: CU-FMT021 Kod: 152

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 4.5D gumene auto patosnice

Marka: CUPRA

Model: FORMENTOR

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

64/12-44-719

4.5D gumene tipske patosnice za CUPRA FORMENTOR su izrađene od najnovije generacije materjala "TPE" (termo guma), koju koriste svi vodeći proizvođači automobila.

Materija od kojeg su izrađene tipske patosnice za CUPRA FORMENTOR zdrastveno je bezbedan i zadovoljava sve ekološke standarde što potvrđuje njegovo korisćenje u medicini. Materijal je apsolutno bez mirisa. Na gumene tipske patosnice za CUPRA FORMENTOR od ovog materijla ne utiču temperaturne promene od -50°C do +80°C, tako da ne dolazi do njihovog širenja, savijanja i pucanja.

Auto patosnice 4.5D za CUPRA FORMENTOR se proizvode tehnikom ubrizgavanja termo guma, umesto presovanja koji koristi ostali proizvodjači. Time se obezbeđuje njihova postojanost i duži vek trajanja. Načinom izrade i svojom strukturom ove tipske patosnice za CUPRA FORMENTOR idealno naležu na pod vozila, čime se sprečava prodor prljavštine ispod prostirke. Gumene 4.5D auto patosnice za CUPRA FORMENTOR idelno se uklapaju u enterijer vozila što je omogućeno trodimenzialnom lasersko-vođenim naćinom sečenja. Deo auto patosnice za CUPRA FORMENTOR koje se proteže ispod pedala nije lepljen kao kod ostalih proizvođača, već se ubrizgava u jednom komadu kao i kod OEM patosnica.

4.5D tipske patosnice za CUPRA FORMENTOR imaju jedinstven sistem kačenja koji omogućuje lako monitanje ili uklanjanje. Uz svaki set auto patosnica dobija se komplet fiksatora za njihovo pričrvšćivanje za pod vozila, ukoliko ih vozilo fabrički ne poseduje.

Na poleđini 4.5D gumenih patosnica za CUPRA FORMENTOR postoje "šiljci", koji sprečavaju njihovo klizanje po podu vozila čime se sprečava rizik od nesreće. Područje gde naleze peta vozača je 30% je deblja od ostalog dela patosnica čime se produžuje njihov vek. Prednja i zadnja povrsina 4.5D gumenih tipskih patosnica za CUPRA FORMENTOR su peskirane čime se dobija moderan i elegantan izgled proizvoda.

Tip: 4.5D auto patosnice CUPRA FORMENTOR 2021+

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.