Korpa
Ukupno: 0 rsd

4.5D auto patosnice CITROEN C3 Aircross

CENA: 4.800 rsd
Na lageru Šifra: CT-C3A018 Kod: 938

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 4.5D gumene auto patosnice

Marka: CITROEN

Model: C3 Aircross

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

4.5D gumene auto patosnice za CITROEN C3 Aircross su izrađene od najnovije generacije materjala "TPE" (termo guma), koju koriste svi vodeći proizvođači automobila.

Materija od kojeg su izrađene auto patosnice za CITROEN C3 Aircross zdrastveno je bezbedan i zadovoljava sve ekološke standarde što potvrđuje njegovo korisćenje u medicini. Materijal je apsolutno bez mirisa. Na gumene auto patosnice za CITROEN C3 Aircross od ovog materijla ne utiču temperaturne promene od -50°C do +80°C, tako da ne dolazi do njihovog širenja, savijanja i pucanja.

Auto patosnice 4.5D za CITROEN C3 Aircross se proizvode tehnikom ubrizgavanja termo guma, umesto presovanja koji koristi ostali proizvodjači. Time se obezbeđuje njihova postojanost i duži vek trajanja. Načinom izrade i svojom strukturom ove auto patosnice za CITROEN C3 Aircross idealno naležu na pod vozila, čime se sprečava prodor prljavštine ispod prostirke. Gumene 4.5D auto patosnice za CITROEN C3 Aircross idelno se uklapaju u enterijer vozila što je omogućeno trodimenzialnom lasersko-vođenim naćinom sečenja. Deo auto patoanice za CITROEN C3 Aircross koje se proteže ispod pedala nije lepljen kao kod ostalih proizvođača, već se ubrizgava u jednom komadu kao i kod OEM patosnica.

4.5D auto patosnice za CITROEN C3 Aircross imaju jedinstven sistem kačenja koji omogućuje lako monitanje ili uklanjanje. Uz svaki set auto patosnica dobija se komplet fiksatora za njihovo pričrvšćivanje za pod vozila, ukoliko ih vozilo fabrički ne poseduje.

Na poleđini 4.5D patosnica za CITROEN C3 Aircross postoje "šiljci", koji sptečavaju njihovo klizanje po podu vozila čime se sprečava rizik od nesreće. Područje gde naleze peta vozača je 30% je deblja od ostalog dela patosnica čime se produžuje njihov vek. Prednja i zadnja povrsina 4.5D gumenih auto patosnica za CITROEN C3 Aircross su peskirane čime se dobija moderan i elegantan izgled proizvoda.

Tip: 4.5D auto patosnice CITROEN C3 Aircross

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.