Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice VOLKSWAGEN POLO Sedan 2010-2018

CENA: 4.200 rsd
Nije na lageru Šifra: 82371 Kod: 910

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: VOLKSWAGEN

Model: POLO Sedan

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za VOLKSWAGEN POLO Sedan napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za VOLKSWAGEN POLO Sedan su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za VOLKSWAGEN POLO Sedan se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za VOLKSWAGEN POLO Sedan imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za VOLKSWAGEN POLO Sedan se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za VOLKSWAGEN POLO Sedan daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za VOLKSWAGEN POLO Sedan se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice VOLKSWAGEN POLO Sedan 2010-2018

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.