Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice SKODA Kodiaq 2016-

CENA: 3.600 rsd
Na lageru Šifra: RL125121 Kod: 261

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: SKODA

Model: Kodiaq

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za SKODA Kodiaq napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za SKODA Kodiaq su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za SKODA Kodiaq se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za SKODA Kodiaq imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za SKODA Kodiaq se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za SKODA Kodiaq daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za SKODA Kodiaq se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice SKODA Kodiaq 2016-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.