Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice SEAT Arona 2017-

CENA: 3.600 rsd
Na lageru Šifra: RL124120 Kod: 246

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: SEAT

Model: ARONA

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za SEAT ARONA napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za SEAT ARONA su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za SEAT ARONA se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za SEAT ARONA imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za SEAT ARONA se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za SEAT ARONA daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za SEAT ARONA se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice SEAT Arona 2017-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.