Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice NISSAN TEANA 2014+

CENA: 4.000 rsd
Nije na lageru Šifra: 81921 Kod: 826

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: NISSAN

Model: TEANA

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za NISSAN TEANA napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za NISSAN TEANA su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za NISSAN TEANA se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za NISSAN TEANA imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za NISSAN TEANA se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za NISSAN TEANA daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za NISSAN TEANA se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice NISSAN TEANA 2014+

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.