Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice LAND ROVER RR EVOQUE 2011-

CENA: 4.200 rsd
Na lageru Šifra: 85322 Kod: 790

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: LAND ROVER

Model: RR EVOQUE

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za LAND ROVER RR EVOQUE napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za LAND ROVER RR EVOQUE su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za LAND ROVER RR EVOQUE se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za LAND ROVER RR EVOQUE imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za LAND ROVER RR EVOQUE se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za LAND ROVER RR EVOQUE daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za LAND ROVER RR EVOQUE se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice LAND ROVER RR EVOQUE 2011-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.