Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice FORD Fusion 2002-2012

CENA: 3.600 rsd
Nije na lageru Šifra: RL109260 Kod: 94

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: FORD

Model: Fusion

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za FORD Fusion napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za FORD Fusion su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za FORD Fusion se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za FORD Fusion imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za FORD Fusion se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za FORD Fusion daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za FORD Fusion se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice FORD Fusion 2002-2012

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.