Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice CITROEN C5 2007-

CENA: 4.200 rsd
Nije na lageru Šifra: 01483 Kod: 704

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: CITROEN

Model: C5

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za CITROEN C5 napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za CITROEN C5 su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za CITROEN C5 se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za CITROEN C5 imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za CITROEN C5 se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za CITROEN C5 daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za CITROEN C5 se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice CITROEN C5 2007-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.