Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice CHEVROLET ORLANDO 2011-

CENA: 4.800 rsd
Nije na lageru Šifra: 82825 Kod: 698

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: CHEVROLET

Model: ORLANDO

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064/12-44-719

Gumene 3D auto patosnice za CHEVROLET ORLANDO napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za CHEVROLET ORLANDO su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za CHEVROLET ORLANDO se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za CHEVROLET ORLANDO imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za CHEVROLET ORLANDO se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za CHEVROLET ORLANDO daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za CHEVROLET ORLANDO se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice CHEVROLET ORLANDO 2011-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.