Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice BMW 5 Series G30 X DRIVE 2016-

CENA: 4.200 rsd
Nije na lageru Šifra: 90355 Kod: 688

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: BMW

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za BMW napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za BMW su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za BMW se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za BMW imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za BMW se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za BMW daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za BMW se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice BMW 5 Series G30 X DRIVE 2016-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.