Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice AUDI A3 2012+

CENA: 4.800 rsd
Nije na lageru Šifra: 85224 Kod: 674

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: AUDI

Model: A3

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za AUDI A3 napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za AUDI A3 su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za AUDI A3 se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za AUDI A3 imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za AUDI A3 se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za AUDI A3 daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za AUDI A3 se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice AUDI A3 2012+

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.