Korpa
Ukupno: 0 rsd

4.5D auto patosnice FIAT Fiorino 2007-2019

CENA: 5.200 rsd 5.400
Na lageru Šifra: FT-FRN007 Kod: 338

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 4.5D gumene auto patosnice

Marka: FIAT

Model: FIORINO

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

64/12-44-719

4.5D gumene auto patosnice za FIAT FIORINO su izrađene od najnovije generacije materjala "TPE" (termo guma), koju koriste svi vodeći proizvođači automobila.

Materija od kojeg su izrađene auto patosnice za FIAT FIORINO zdrastveno je bezbedan i zadovoljava sve ekološke standarde što potvrđuje njegovo korisćenje u medicini. Materijal je apsolutno bez mirisa. Na gumene auto patosnice za FIAT FIORINO od ovog materijla ne utiču temperaturne promene od -50°C do +80°C, tako da ne dolazi do njihovog širenja, savijanja i pucanja.

Auto patosnice 4.5D za FIAT FIORINO se proizvode tehnikom ubrizgavanja termo guma, umesto presovanja koji koristi ostali proizvodjači. Time se obezbeđuje njihova postojanost i duži vek trajanja. Načinom izrade i svojom strukturom ove auto patosnice za FIAT FIORINO idealno naležu na pod vozila, čime se sprečava prodor prljavštine ispod prostirke. Gumene 4.5D auto patosnice za FIAT FIORINO idelno se uklapaju u enterijer vozila što je omogućeno trodimenzialnom lasersko-vođenim naćinom sečenja. Deo auto patoanice za FIAT FIORINO koje se proteže ispod pedala nije lepljen kao kod ostalih proizvođača, već se ubrizgava u jednom komadu kao i kod OEM patosnica.

4.5D auto patosnice za FIAT FIORINO imaju jedinstven sistem kačenja koji omogućuje lako monitanje ili uklanjanje. Uz svaki set auto patosnica dobija se komplet fiksatora za njihovo pričrvšćivanje za pod vozila, ukoliko ih vozilo fabrički ne poseduje.

Na poleđini 4.5D patosnica za FIAT FIORINO postoje "šiljci", koji sptečavaju njihovo klizanje po podu vozila čime se sprečava rizik od nesreće. Područje gde naleze peta vozača je 30% je deblja od ostalog dela patosnica čime se produžuje njihov vek. Prednja i zadnja povrsina 4.5D gumenih auto patosnica za FIAT FIORINO su peskirane čime se dobija moderan i elegantan izgled proizvoda.

Tezina ovih auto patosnica od 3.5 do 4.0kg je u skladu sa modernim tendecijama u auto industriji, gde se ide ka lakšim ali izdrzljivijim proizvodima.

Tip: 4.5D auto patosnice FIAT Fiorino 2007-2019

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.