Korpa
Ukupno: 0 rsd

4.5D auto patosnice DACIA Logan Sedan / MCV 2014-2019

CENA: 4.800 rsd
Na lageru Šifra: DC-LGN004 Kod: 336

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 4.5D gumene auto patosnice

Marka: DACIA

Model: Logan Sedan / MCV

Ovaj proizvod možete naručiti i preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

4.5D gumene auto patosnice za DACIA Logan Sedan / MCV su izrađene od najnovije generacije materjala "TPE" (termo guma), koju koriste svi vodeći proizvođači automobila.

Materija od kojeg su izrađene auto patosnice za DACIA Logan Sedan / MCV zdrastveno je bezbedan i zadovoljava sve ekološke standarde što potvrđuje njegovo korisćenje u medicini. Materijal je apsolutno bez mirisa. Na gumene auto patosnice za DACIA Logan Sedan / MCV od ovog materijla ne utiču temperaturne promene od -50°C do +80°C, tako da ne dolazi do njihovog širenja, savijanja i pucanja.

Auto patosnice 4.5D za DACIA Logan Sedan / MCV se proizvode tehnikom ubrizgavanja termo guma, umesto presovanja koji koristi ostali proizvodjači. Time se obezbeđuje njihova postojanost i duži vek trajanja. Načinom izrade i svojom strukturom ove auto patosnice za DACIA Logan Sedan / MCV idealno naležu na pod vozila, čime se sprečava prodor prljavštine ispod prostirke. Gumene 4.5D auto patosnice za DACIA Logan Sedan / MCV idelno se uklapaju u enterijer vozila što je omogućeno trodimenzialnom lasersko-vođenim naćinom sečenja. Deo auto patoanice za DACIA Logan Sedan / MCV koje se proteže ispod pedala nije lepljen kao kod ostalih proizvođača, već se ubrizgava u jednom komadu kao i kod OEM patosnica.

4.5D auto patosnice za DACIA Logan Sedan / MCV imaju jedinstven sistem kačenja koji omogućuje lako monitanje ili uklanjanje. Uz svaki set auto patosnica dobija se komplet fiksatora za njihovo pričrvšćivanje za pod vozila, ukoliko ih vozilo fabrički ne poseduje.

Na poleđini 4.5D patosnica za DACIA Logan Sedan / MCV postoje "šiljci", koji sptečavaju njihovo klizanje po podu vozila čime se sprečava rizik od nesreće. Područje gde naleze peta vozača je 30% je deblja od ostalog dela patosnica čime se produžuje njihov vek. Prednja i zadnja povrsina 4.5D gumenih auto patosnica za DACIA Logan Sedan / MCV su peskirane čime se dobija moderan i elegantan izgled proizvoda.

Tezina ovih auto patosnica od 3.5 do 4.0kg je u skladu sa modernim tendecijama u auto industriji, gde se ide ka lakšim ali izdrzljivijim proizvodima.

Tip: 4.5D auto patosnice DACIA Logan Sedan / MCV 2014-2019

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.