Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice SKODA OCTAVIA A7 2013-

CENA: 4.200 rsd
Nije na lageru Šifra: 84907 Kod: 869

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: SKODA

Model: OCTAVIA A7

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za SKODA OCTAVIA A7 napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za SKODA OCTAVIA A7 su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za SKODA OCTAVIA A7 se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za SKODA OCTAVIA A7 imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za SKODA OCTAVIA A7 se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za SKODA OCTAVIA A7 daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za SKODA OCTAVIA A7 se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice SKODA OCTAVIA A7 2013-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.