Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice HYUNDAI SantaFee 2006-2012

CENA: 3.600 rsd
Nije na lageru Šifra: RL111210 Kod: 127

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: HYUNDAI

Model: SantaFee

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za HYUNDAI SantaFee napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za HYUNDAI SantaFee su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za HYUNDAI SantaFee se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za HYUNDAI SantaFee imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za HYUNDAI SantaFee se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za HYUNDAI SantaFee daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za HYUNDAI SantaFee se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice HYUNDAI SantaFee 2006-2012

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.