Korpa
Ukupno: 0 rsd

3D auto patosnice DACIA DUSTER Rest. 2015-

CENA: 4.200 rsd
Nije na lageru Šifra: 86623 Kod: 858

Kategorija: Auto patosnice

Tip: 3D gumene auto patosnice

Marka: DACIA

Model: DUSTER Rest.

Za informacije o ovom proizvodu možete nas kontaktirati preko telefona ili email poruke.

064 12 44 719

Gumene 3D auto patosnice za DACIA DUSTER Rest. napravljene su od ekološkog visokokvalitetnog materijala koji je otporan na temperature od -50°C do +80°C. Gumene 3D auto patosnice za DACIA DUSTER Rest. su otporne na sunčevu svetlost, abraziju, toplotu, hladnoću i vodu zahvaljujući robusnoj strukturi materijala od kojih su izrađene. 3D auto patosnice za DACIA DUSTER Rest. se ne stvrdnjavaju i ne lome se pod uticajem visokih i niskih temperatura.

Auto patosnice za DACIA DUSTER Rest. imaju ivice od 3 do 5cm na svojim bočnim površinama koje sprečavajui vodu, prašinu i blato da isprljaju vaše vozilo. Patosnice za DACIA DUSTER Rest. se praktično lako peru i brzo suše.

Svojim elegatnim dizajnom gumene 3D auto patosnice za DACIA DUSTER Rest. daju atraktivan izgled enterijeru vozila. Urađne 3D tehnologijom auto patosnice za DACIA DUSTER Rest. se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Tip: 3D auto patosnice DACIA DUSTER Rest. 2015-

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.